تعداد صفحات : 91 صفحه - قالب بندی : word مقدمه: شيرامولوسيون پيچيده‌اي از پروتئين، چربي، قند و مواد معدني است. شيرگاو تقريباً 87% آب، 5/3% پروتئين، 5/3% چربي و 5% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربي از شير يك گاو به شير گاو ديگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمير شير، مزه‌هاي متفاوتي دارند و به علت داشتن آب كمتر نسبت به شير، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذايي بيشتر است. تخمير شير در شرايط دمايي مناسب صورت .




هر چی که بخوای مواد ,شير ,دانلود ,آب ,شير، ,3% ,مواد لبني ,5 3% ,دانلود مقاله ,در تهيه ,تهيه مواد ,مقاله كاربرد ميكروارگانيزم‌ها ,دانلود مقاله كاربردمنبع

آموزش فارسی اسکچاپ 8 و لومیون 4.....فصل اول....پلاگین....PART 11

مقاله ای کامل در مورد اجزای کامپیوتر

آزمون فصل به فصل ریاضی ششم ابتدایی

تحقیق بازاریابی شبکه‌ای در مقابل بازاریابی وابسته

دانلود پاورپوینت آماده :بررسی زندگی و آثار آلوار آلتو طراح و معمار بزرگ فنلاندی

قالب های آماده پاورپوینت

پروژه طراحی اجزا، طراحی گیربکس شش سیلندر

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید تردمیل ارزان فیلم و موزیک مرکز خدمات طرح توجیهی اجناس فوق العاده ســـرقــــــت بزرگ اتـــــــومــــوبیــــــل سازه سقف CARDIO PULMONARY BYPASS- PRINCIPELS AND TECHNIQUES NetWorking آپشن خودرو | استریو آرام فروش انواع لوازم یدکی گریدر