تعداد صفحات : 91 صفحه - قالب بندی : word مقدمه: شيرامولوسيون پيچيده‌اي از پروتئين، چربي، قند و مواد معدني است. شيرگاو تقريباً 87% آب، 5/3% پروتئين، 5/3% چربي و 5% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربي از شير يك گاو به شير گاو ديگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمير شير، مزه‌هاي متفاوتي دارند و به علت داشتن آب كمتر نسبت به شير، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذايي بيشتر است. تخمير شير در شرايط دمايي مناسب صورت .




هر چی که بخوای مواد ,شير ,دانلود ,آب ,شير، ,3% ,مواد لبني ,5 3% ,دانلود مقاله ,در تهيه ,تهيه مواد ,مقاله كاربرد ميكروارگانيزم‌ها ,دانلود مقاله كاربردمنبع

آموزش فارسی اسکچاپ 8 و لومیون 4.....فصل اول....پلاگین....PART 11

مقاله ای کامل در مورد اجزای کامپیوتر

آزمون فصل به فصل ریاضی ششم ابتدایی

تحقیق بازاریابی شبکه‌ای در مقابل بازاریابی وابسته

دانلود پاورپوینت آماده :بررسی زندگی و آثار آلوار آلتو طراح و معمار بزرگ فنلاندی

قالب های آماده پاورپوینت

پروژه طراحی اجزا، طراحی گیربکس شش سیلندر

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ربات وبلاگ جدید دانلود آهنگ ایرانی ، دانلود فیلم خارجی سیب بلاگ | سایت تفریحی | وبلاگ تفریحی | سایت سرگرمی قفس موزیک رو چای و دمنوش های گیاهی صد در صد طبیعی مانترا بالاگ حامیان دانشجویی پوستر دیواری الان بخر تحویل بگیر